Látogatás

Múzeumi bolt

 

Szeretettel várjuk Önöket a Néprajzi Múzeum Boltjában! A főbejárattól jobbra, a kávézóval szemben találnak meg bennünket. A boltba bármikor betérhetnek múzeumi belépőjegy nélkül is.

A boltban néprajzi témájú, a múzeumi kiállításokhoz és programokhoz illeszkedő kiadványokat és ajándéktárgyakat, folyamatosan bővülő változatos árukészletet kínálunk.

Folyamatosan megvásárolhatók a Néprajzi Múzeum saját kiadványai: kiállítási- és tárgykatalógusok, forráskiadványok, tanulmánykötetek, múzeumpedagógiai kiadványok, CD-n, DVD-n kiadott audiovizuális anyagok (szakmai gyűjtemények, oktatási anyagok, archív hang- és filmfelvételek) és folyóiratok (a Néprajzi Értesítő és a Tabula régi és friss számai).
Szakmabéli és műkedvelő, könyvmoly és játékos kedvű látogatóink egyaránt találhatnak maguknak kedvükre valót más kiadók néprajzi kiadványai, népzenei CD-k, kézműves és iparművészeti termékek (ruházati kiegészítők és lakástextíliák), gyermekjátékok, népi hangszerek, mézeskalácsok, házi készítésű lekvárok, képeslapok, nyomatok, hűtőmágnesek, kerámia és textil portékák között válogatva.

Nyitva tartás:
Keddtől vasárnapig 10.15 - 17.45 között
Ebédszünet 13.00 - 13.30 (ez sok esetben a vásárlókhoz igazodik)
Hétfőn zárva tartunk (kivéve ünnepnapokon)
 

Elérhetőségeink:
cím: Néprajzi Múzeum, 1055 Budapest, Kossuth tér 12.
tel.: +36 1-473-2427
e-mail: bolt@neprajz.hu

Munkatársak:
Móser Tamás és Korbuly Ágnes

Webbolt:
A Néprajzi Múzeum saját kiadványainak teljes listáját megtalálják a kiadványok menüpontban. Rendelésüket ugyanitt fogadjuk.

Viszonteladóknak:
A Néprajzi Múzeum saját kiadványainak viszonteladásával kapcsolatban Nagel Edith ad felvilágosítást:
Tel.: +36 1-473-2424
e-mail: nagele@neprajz.hu