Hírek

Kellemes karácsonyt és boldog új évet kíván a Néprajzi Múzeum!

A karácsony elválaszthatatlan a hagyományoktól. A Néprajzi Múzeum segít abban, hogy a jelen összeérjen a múlttal, a tudomány a tanítással, a kultúrák és generációk találkozzanak és beszéljenek egymással. Így van ezzel az intézmény az ünnepi készülődés időszakában is, ahol külön aloldalon összegzi a Téli ünnepkör szokásait, tippeket ad, hogy lehet mindezt a saját életünkbe illeszteni. Próbáld ki! A múzeum Motívumalkotó alkalmazásával pedig te magad hozhatsz létre olyan motívumokat, amelyekkel egyedi ajándékokat is alkothatsz.  

A Néprajzi Múzeumra az ajándékozás, az ajándékvásárlás, az ajándékkészítés időszakában is számíthatsz. Az Etnoshop kínálatában személyesen és online is szétnézhetsz, válogathatsz a hagyományos eljárással készült exkluzív, kis szériás kollekciók széles termékkínálatában. Ha a lakberendezési tárgyak, kiegészítők, játékok, öltözékek, háztartási eszközök között nem találtál magadnak valót, akkor szétnézhetsz a múzeum könyvesboltjában, az Etknow-ban.  

Ha élményt szeretnél adni szeretteidnek, érdemes ajándékutalványaink közül választani. A 10 ezer, 5 és 3 ezer forint értékű utalványok mellett Éjszakázz a múzeumban családi utalvánnyal is meglepheted hozzátartozóidat! Az ajándékutalvány a vételtől számított 1 évig érvényes és a jegy.neprajz.hu oldalon valamint a helyszíni jegypénztárakban váltható be belépőjegyek, programjegyek vásárlásakor.  

Még ennél is több élményt tartogat a Néprajzi Múzeum bérlet. Felnőtteknek 18.000, diákoknak és nyugdíjasoknak 9.000, családoknak 27 600 forintért a következő előnyökben lehet részük egy esztendőn keresztül: 

  • Egy éven át korlátlan belépés 1 fő részére az állandó és időszaki kiállításokra 
  • Születésnapon +1 fő számára díjmentes belépés 
  • 5 % kedvezmény az Etnoshopban 
  • 5% kedvezmény a tárlatvezetéseken 
  • 5% kedvezmény az audioguide árából 
  • Személyre szóló meghívó a kiállításmegnyitókra és programokra 

December 28-tól folytatódnak a tárlatvezetések. A programokról itt tájékozódhatsz!  

A Néprajzi Múzeum nemcsak adni, hanem kapni is szeret! Csatlakozz az Ünnep-Nálatok mi a szokás? Facebook-csoporthoz, és posztold, hogy készülsz az ünnepekre, miként ünnepelsz. Nincs annál megtisztelőbb egy múzeum számára, ha tudásukkal, tapasztalataikkal gazdagítják a jelenkor egyénei, közösségei.

 

JEGYEK