Hírek

Különleges ajánlatok a Néprajzi Múzeumban a Turizmus Világnapján

Szeptember 22. és 27. között a világnap alkalmából érdekes programokat és egyedi kedvezményeket kínálunk – tárlatvezetések, épületséta és MÉTA Matiné foglalkozás érhető el kedvezményesen.

A Turizmus Világnapját az ENSZ Turisztikai Világszervezete (UNWTO) azzal a céllal hozta létre, hogy ezen a napon a turisták és a turisztikai szolgáltatók, együtt ünnepeljék a turizmust és felhívják a figyelmet a szektor társadalmi, kulturális és gazdasági értékére.

2023. szeptember 22. és 27. között a Turizmus Világnapja programsorozathoz a Néprajzi Múzeum érdekes programokkal és egyedi kedvezményekkel csatlakozik. Díjmentes tárlatvezetést kínálunk a Zárvatermő és az Indiánok. Lelkek. Túlélők. kiállításban. A vezetésekre csak a kiállításra szóló belépőjegyet kell váltani. A jegy online vásárolható meg, amennyiben mindkét jegy kosárban van, úgy a tárlatvezetésre szóló jegy ára levonódik a végösszegből. A tárlatvezetések minden nap 10:30 és 16:30 órakor kezdődnek.

A Néprajzi Múzeum épületsétára ez alkalomból szeptember 23-án kedvezményes 1000 forintos jegyet kínálunk.

Az Indiános MÉTA Matiné elnevezésű foglalkozáson egy nagyon izgalmas 3D-s kollázskészítés áll a fókuszban az Indiánok. Lelkek. Túlélők fotókiállításra alapozva. Szeptember 23-án járjuk be együtt a távoli tájakat, ahol a nap alig süt át a sűrű levelek között. Képzeletben legyünk a janomami indiánokkal, vizsgáljuk meg milyen lehet az élet egy őserdei házban. Színes nyomatok, hurkapálcikák, fonalak segítségével gyere tervezz, építs és éld át velünk az indiánt. A 6-12 éves gyerekeknek és kísérőiknek a program kedvezményes ára 1500 forint.

JEGYEK