Hírek

A WAMP Design vásár és a Néprajzi Múzeum közös pályázata

Feladat:

A Néprajzi Múzeum új Gyűjteményi kiállításának hivatalos táskájának megtervezése. Fontos szempont a minőség, hasznosság, sokoldalúság és fenntarthatóság. A táska igazodjon a kiállítás arculati világához, jelenjen meg rajta a WAMP & Néprajzi Múzeum brand megjelölése. Ehhez elemeket az 1. számú melléklet tartalmaz.

A gyűjteményi kiállítás nyolc tematikus egységből áll, melyek mind saját színkóddal és ikonkészlettel bírnak. A táska magára a Gyűjteményi kiállítás logójára és az arculati elemekre kell, hogy reflektáljon, a kiállítás nevét és négyes ikonkészletét fókuszba helyezve.
Az 1. számú melléklet tartalmaz témaszövegeket is, de fontos, hogy azok tájékoztatásként szolgálnak, nem használhatók tervekben vagy egyéb, a pályázathoz kapcsolódó kommunikációban sem!
A témák nevei megjelenhetnek a terveken, de ha használata során magyar és angol verzió is kell belőle. 
 

Részvételi feltételek: 

A pályázó kizárólag saját, eredeti szerzői művével pályázhat, amit korábban még sehol nem publikált. A pályázaton csak olyan, magyar állampolgárságú egyéni vállalkozók vehetnék részt, akiknek egyéni vállalkozása a pályázat benyújtásakor működő állapotú.

Díjazás: 

A pályázó egy 50.000 Ft értékű a WAMP Design vásár kiállítói által összeállított ajándékcsomagot kap ajándékba, melyet a WAMP Design vásár születésnapi eseményén adunk át 2024. október 13-án, valamint 2 db belépőt kap a születésnapi gála eseményre. Továbbá a díjnyertes táskával lehetősége lesz bekerülni a Néprajzi Múzeum Etnoshopjába maximum 100 db táskával. A táska költsége 100 db megrendelése esetén nem haladhatja meg a nettó 5000 Ft/db értéket.

Tudnivalók: 

A pályázat benyújtásával a pályázó kijelenti, hogy a jelen felhívásban szereplő pályázati feltételeket megismerte és a feltételeket elfogadja, valamint jelen felhívás 2. számú melléklete szerinti adatkezelési tájékoztatót megismerte, és személyes adatainak a tájékoztatóban foglalt feltételek szerinti kezeléséhez hozzájárul, a pályázatban megadott adatai a valóságnak megfelelnek. A WAMP Design vásár (Vásárnap Kft.) fenntartja a jogot, hogy amennyiben az esemény nem kerül megrendezésre, úgy nem hirdet nyertest. 

Formai követelmények:

Benyújtandó: 

  • 3 darab fénykép a tervezett táska mintadarabjáról.

  • Rövid leírás a tervezőről, táska tervről. 

  • Költségmegjelölés 100 db táska rendelése esetén.

  • Gyártási idő megjelölése 100 db táska rendelése esetén.

  • Aláírta adatkezelési nyilatkozat.

Egy pályázó egy művel pályázhat.

Kérjük feltűntetni: az emailben a pályázó nevét, életkorát, email címét, telefonszámát, cégadatait.

Jelentkezés: 

A jelentkezéseket, illetve a pályaművek benyújtását emailben várjuk a wamp@wamp.hu email címre 2024. július 30-ig. Email tárgya: A Táska pályázat.

Zsűri:

  • Szarvas Zsuzsa - Néprajzi Múzeum kurátor

  • Novák Gabriella - Néprajzi Múzeum marketing főosztályvezető

  • Maroy Krisztina - Glamour főszerkesztő

  • Stampf Katalin - Artista márka tervező

  • WAMP Design vásár 

1. számú melléklet: Kiállítás elemei

2. számú melléklet: Adatkezelési nyilatkozat

 

Partnereink