Terembérlés

A Néprajzi Múzeum épülete belső adottságainak köszönhetően kiválóan alkalmas különböző rendezvények lebonyolítására, események befogadására. A Néprajzi Múzeum új modern épületének terei, különleges atmoszférája exkluzivitást, egyediséget biztosít a rendezvényeknek.

A gasztronómiai rendezvények mellett tereink egyaránt alkalmasak prózai vagy zenei előadóestek, divatbemutatók, sajtótájékoztatók, konferenciák, előadások, termékbemutatók szervezésére. A roppant impozáns tereknek köszönhetően az épület egyre népszerűbb a játék- és reklámfilm készítők körében is.
 

Bérelhető helyiségek

A Néprajzi Múzeum rendezvényközpontja az épület Hősök tere felőli szárny teljes második emeletén található. A rendezvénytér három különböző méretű teremből, ehhez tartozó előtérből és egy több mint 200 négyzetméteres teraszból áll. Továbbá az emeleten kiegészítésképpen található egy szeparált VIP szalon, szervezői iroda és professzionális művész öltözők.
 

terem megnevezése

méret(m2)

kapacitás(fő)

Három rendezvényterem összesen terasz használattal

600

 

Középső nagyterem terasz használattal (A117)

339

226

Különterem I. (szőnyeges), terem terasz használattal (A118)

115

39

Különterem II.  (catering), terem terasz használattal (A116)

195

20

VIP terem – Salon (A101)

23

15

Rendezvényterem előtér terasszal (teremhasználat nélkül)

124

 

Terasz

211

 

 

Igénybevehető kiegészítő szolgáltatások:

Rendezvények dokumentálása profi fotóssal, filmessel.

Szemelyre szabott búcsúajándék a múzeumshop exkluzív termékeiből összeállítva.

Exkluzív tárlatvezetés múzeumlátogatással egybekötve az aktuális kiállításokban. A Megérkeztünk című kiállítás bemutatja a Néprajzi Múzeum elmúlt másfél évszázadának múzeumi munkájának eredményét, a ZOOM – Perspektívaváltás című kiállítás a Néprajzi Múzeum hatalmas gyűjteményének egy részét helyezi izgalmas perspektívába a kiállításban egyfajta őskáoszként vagy az ősrobbanás állapotában prezentálva a műtárgyakat, a Kerámiatér című kiállítás pedig a Néprajzi Múzeum két részből álló látványtára, mely több mint 3000 kerámiát vonultat fel különböző szempontok alapján rendezve. A tárlatvezetések mellett lehetőség van vezetett épületsétára akár az épület tervezőjével Ferencz Marcel-lel is.

 

A Néprajzi Múzeumban tartandó rendezvények kizárólagos szolgáltatói:

Catering szolgáltató: Rampart Gasztronómia Kft.

Biztonsági szolgálat: Valton-Sec Zrt..

Parkolás a Múzeum Mélygarázsban: Városliget Zrt.

Elektromos kisbusz transzfer: Városliget Zrt.

 

Általános feltételek

A rendezvényeket előre egyeztetett időpontban fogadjuk, a lebonyolításra előre megkötött szerződés alapján kerülhet sor.

A rendezvények alatt valamennyi helyiségben tilos a dohányzás.KAPCSOLAT

Értékesítés és további információ: rendezveny@neprajz.hu

 

 

 

JEGYEK