Programok

WAMP Design vásár a Néprajzi Múzeumban

2023. nov. 12. 10:00 - 18:00
November 12-én újra WAMP Design vásár a Néprajzi Múzeumba!
 
Látogatóinkat ingyenes belépéssel a 2. emeleti rendezvényterembe várjuk.
A WAMP Design vásáron magyar tervezők mutatkoznak be saját tervezésű, kisszériás termékeikkel, legyen az ruha, ékszer, kiegészítő, lakberendezési tárgy, fotó vagy akár gasztronómiai finomság.
A WAMP egy olyan közösségi hely, ahol találkozhat egymással alkotó, vásárló, fiatal, családos, kreatív szakember és érdeklődő laikus, ezáltal a dizájn nem egy elvont művészeti fogalomként jelenik meg, hanem egy izgalmas lehetőség, ami becsempészhető az emberek mindennapjaiba. A WAMP Magyarország egyik legnagyobb és leghosszabb ideje designnal foglalkozó magánkezdeményezéseként kiemelt hangsúlyt fektet az általa közvetített társadalmi felelősség- és értékvállalásra is: a fast fashion és a plázák ellensúlyozójaként egy fenntartható, emberközpontú alternatívát teremt havi rendszerességű vásárjaival.
 
A rendezvény gyerek-és kutyabarát!
 
Megközelítés: Javasoljuk a tömegközlekedési eszközök használatát, hiszen a rendezvény gyalogosan is könnyedén megközelíthető!
A rendezvényterem a teraszon keresztül közelíthető meg a legkönnyebben.
 
Az eseményen való részvétellel elfogadod annak házirendjét, valamint hogy a rendezvényről fotók készülnek, amelyeket a WAMP Design vásár saját felületein felhasználhat.

További információ: www.wamp.hu
JEGYEK